Search
сабота 21 октомври 2017
  • :
  • :

Бараме Исиловец со ранец за овие у просторијава да летаат

loading...

На куп се, македонска банда душмани изедници, криминалци, гроги политичари и по некоја политичка море и онаква проститутка, овде фали ИСИЛ навистина еден со оние ранците….па да не спаси одеднаш

loading...
Loading...
loading...