Search
вторник 22 мај 2018
  • :
  • :

БУГАРКА ВО ИТ НЕВОЛЈА

Loading...

Девојче од нашиот исток има проблем со компјутерот. На една партиција ѝ оставиле само 100 гига а нејзе и требаат барем 500 за нејзините клипови. Ова е сосема доволно за да посакате да ѝ помогнете. Тек кога ќе го сослушате проблемот на милозвучниот бугарски јазик. А најтек кога ќе видите кој го има проблемот и за какви клипови веројатно помагате.

Девојката со проблемот сака да ја знаете како Мис Тигрова. Бидејќи и ние немаме место за клипови, за incentive еве пар фотографии од нејзиниот Фејсбук профил. Помагајте пред проблемот да ви го лапне некој друг:

помагајте тука