Search
четврток 21 јуни 2018
  • :
  • :

Дали сите овие се титови деца или не???

АРХИВА

1. Никола Груевски – поранешен член на ДА основана од Васил Тупурковски, поранешен претседател на Сојузот на Социјалистичката Младина и член на Савезна Скупштина Југославије -КПЈ
2. Гордана Јанкуловска – поранешен член на ДА основана од Васил Тупурковски, поранешен претседател на Сојузот на Социјалистичката Младина и член на Савезна Скупштина Југославије -КПЈ
3. Зоран Ставревски – поранешен член на СДСМ
4. Сашо Мијалков – поранешен припадник на титова Гарда
5. Орце Камчев – поранешен кандидат за градоначалник на СДСМ
6. Минчо Јорданов – поранешен заменик на Влада на СДСМ
7. Ванчо Чифлиганец – поранешен член на СДСМ
8. Силјан Мицевски – поранешен член на СДСМ
9. Срѓан Керим – поранешен висок функицонер на Сојуз на Комунисти на Југославија и близок до СДСМ во 90тите
10. Ивица Боцевски – поранешен член на партиските одбори на СДСМ
11. Благој Ханџиски – поранешен член на СКМ
12. Владо Поповски – поранешен министер во Влада на СДСМ
13. Вељо Тантаров – поранешен член на СДСМ
14. Ѓорѓе Иванов – поранешен член на СКМ и член на Управниот одбор на СОРОС фондација
15. Јован Донев – поранешен член на СКМ и член на Управниот одбор на СОРОС фондација
16. Паско Кузман – поранешен член на СКМ и член на Управниот одбор на СОРОС фондација
17. Влатко Мијалков – поранешен член на СКМ и поранешен припадник на титова Гарда
18. Драги Наџински – поранешен Потпреседател на ОО на СДСМ Берово
19. Миле Јанакиевски – во студентските денови во Солун на својот ѕид има слика од Бранко Црвенковски
20. Михајло Маневски – поранешен член на СКМ и последен Комунистички министер за Правда
21. Мартин Протуѓер – по лобирање на СДСМ,се вработува кај Срѓан Керим
22. Љубисав Иванов Ѕинго – поранешен член на СКМ
23. Драган Павловиќ Латас – поранешен член на СКМ и секретар на ОО
24. Димитар Мирчев – поранешен член на СКМ
25. Ристо Никовски – поранешен член на СКМ
26. Мирка Велиновска – поранешен член на СКМ
27. Бранко Азевски -поранешен член на СКМ
28. Слободан Чашуле – поранешен член на СКМ
29. Панде Колемишевски – поранешен член на СКМ
30. Владимир Талески – поранешен член на СДСМ
31. Страшо Милкоски – поранешен член на ЦО на СДСМ и пратеник
32. Ивица Конески – поранешен член на СДСМ
33. Панде Лазаревски – најмлад делегат на последниот конгрес на СКЈ
34. Виктор Камиловски – поранешен член на СДСМ и СКМ пред тоа
36.Никола Бакрачески – поранешен член на СДСМ и СКМ до 2006 а од 2013 градоначалник на Охрид и член на ЦК на ДПМНЕ

loading...