Search
вторник 22 мај 2018
  • :
  • :

Ексирајте малу успешен фудбал..Младите фудбалери напред, сениорите назад…

Loading...

13723905_1207217579311174_7854809023747833144_o

Ексирајте малу успешен фудбал..Младите фудбалери напред, сениорите назад….Дали Македонија побргу ќе влезе во ЕУ или ќе се пласира на Светско фудбалско превентство…Специјално јавно обвинителство-Специјална фудбалска федерација…Како младите фудбалери до 21 година успеаја да се пласираат на Европско првенство…Ноќен експрес со Благоја Милевски, Бобан Николов, Игор Алексовски, Кире Марковски, Артим Шакири и Филе Топки..