Search
вторник 22 мај 2018
  • :
  • :

ФОТО: Ибраими се поднови со “ѕвер“ вреден 150.000 евра, погледнете ја регистрацијата

Loading...

Напаѓачот на Астана и репрезентативец на Македонија, се поднови со нов и атрактивен автомобил. Агим Ибраими од пред неколку денови се поднови со Јагуар, чија вредност изнесува околу 150.000 евра, пишува Македонски спорт.
agim

Интересено е тоа што регистрацијата на Јагуарот е тетовска и тоа со бр. 10, ако нулите не ги сметаме.

agim

Извор: Курир/ Македонски спорт