Search
недела 21 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

(ФОТО) Возило на ЈП Македонски Шуми во Прилеп претоварено со “НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА” врши предизборен поткуп

15219570_1479936448683487_2780216378500545067_n-300x183

Возило на ЈП Македонски Шуми во Прилеп натоварено веќе е во поход на масовно купување гласови, злоупотребата на државните институции од страна на ВМРО-ДПМНЕ не е измислена топла вода веќе и овие избори. Предупредувањата сепак се остварија дека владејачката партија ќе стори се што е во нејзина моќ да го корумпира гласачкото тело во нејзина полза посебно во ИЕ 3 и ИЕ 4.potkup-prilep-mkshumi

loading...