Search
недела 25 февруари 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Газдата на Кожувчанка кандидат за градоначалник на Кавадарци од ВМРО ДПМНЕ

Loading...

Nenad Jovanovic пред 4 минути · Слушам низ Кавадарци дека Митко “кожувчанка” ќе бил кандидат на Груевци за градоначалник. Прво, Општина Кавадарци не е приватна фирма, друго, многу ми е драго: Бетијан Китев ќе го победи во првиот круг од изборите. Затоа што дечкото во политичка смисла е најспремен во овој град, и друго, поважно: Општина Кавадарци не може да биде приватна фирма на некој стопанственик кој никогаш ништо не зуцнал во политичкиот живот во град Кавадарци. Полнење на сокчиња и пива не е исто што и животот на обичниот кавадарчанец.