Search
четврток 21 јуни 2018
  • :
  • :

Исповед на готвач за проституцијата на Јахтите: Дочекував проститутки, собирав користени секс помагала, видов се

На овие луксузни јахти може се да се види. Таквите сцени неможат ни да се замислат. Всушност работата која ја работат тука е скапо платена но исто така е и со највисоки критериуми за доверба бидејќи на овие јахти најчесто може да се види проституција во големи размери.

Строги услови

Не се работи само за сервирање на кавиар и скапи коктели, всушност еден анонимен член кој плови на овие јахти открива една задача која тој требало да ја направи, а тоа било собирање користени секс помагала, како вибратори и слично.

„Дочекувавме литвански и руски проститутки, а обично ги носеа со скапи јахти до пристаништата и скапи мерцедеси. Потоа богатите клиенти одбираат три жени за тој ден. После некое време не ви е ни грижа за тоа што го работите, ја работите својата работа и за тоа добивате одлична плата, а доколку се побуните за нешто ќе добиете отказ и на ваше место би дошол некој друг, тие не би престанале да го работат тоа“, вели еден од готвачите на јахтите, кој сака да остане анонимен поради строгите услови запишани во договорот за работа.

Клиентите бираат најдобри девојки

Не е невообичаено да најдете разни договори за продажба на дрога, како кокаин или екстази, а табелтите вијагра на тие бродови се нарекуваат бомбони. На овие јахти клиентите на овие девојки не се однесуваат со нив како нивни сопственици туку оние кои ги земаат за нив ги земаат на седум или два дена и за тоа им плаќаат повеќе од поливина милион евра.

Добра заработка

„На овие јахти се ве наведува да се набави дрога и да се најдат проститутки. Но неможам да се пожалам бидејќи минатото лето заработив повеќе од 28.000 евра“,вели готвачот.

Освен згодни, славни и угледни мажи, девојките признаваат дека спијат и со мажи кои се дебели со помалку хигиенски навики, и постари. Но сето тоа некако го преживуваат и најважно за нив е да добијат пари.

Да се разбереме кој би уживал во таков секс? Но заработката од дестина илјади евра за ноќ е послатко. Реално тој чин трае неколку минути. Со неколку трикови ќе го натераш да полуди и завршена е работата за 5 минути. Понекогаш тоа може да трае и подолго од пет минути но е многу ретко.

Skopje24

loading...