Најнови Вести

Category: Колумни

ЉУБЧО НЕШКОВ: СО ОТПОВИКУВАЊЕТО НА СРПСКИТЕ ДИПЛОМАТИ ОД СКОПЈЕ, БЕЛГРАД ДЕМОНСТРИРА НЕПРИЈАТЕЛСТВО

Во Србија постои брутална пропаганда против Македонија, пишува новинарот...

БРАВО СРЦКИ ___БРАНЕТЕ СЕ ОД УРЕДНИЦИ

БРАВО СРЦКИ ___БРАНЕТЕ СЕ ОД УРЕДНИЦИ Вие сте оаза во хаосот на “уредувачи на...

Работниците во чудесна Македонија се жалат а Државниот инспекторат за труд (ДИТ) не му чуе

Рубин Аризанкоски пред 19 минути ·    Работниците во чудесна Македонија...

Не лицемерете, ТЕУТА АРИФИ СИ БЕШЕ НЕСПОСОБНА И ВО ВРЕМЕ НА ДПМНЕ И СЕГА СО СДСМ

Hadi Osmani пред 17 часа ·  Teuta Arifi ishte po e njejta edhe si kryetare komune edhe si zv.kryeministre edhe ne kohen e...

Миленко: Пичкици се Борјан, Кабранов, Геро,Цаци плус Сарма, Филип и другите потрчковци сте

Миленко Неделковски 19 август во 21:41 ·  Кратко, али јебитачно од Стефан....

Геро со напад до државната МИА и МРТВ: Зошто ве плаќаме воопшто?

Branko Geroski пред 20 минути ·  МИА уште нема своја фотографија од несреќата на...

Kриминалните спреги во Струмица

KRIMINALNA SPREGA NA ZLOUPOTREBA POMEGU JAVNIOT PRAVOBRANITEL VO STRUMICA MERI ENIMITEVA I IZVRSITELOT EMILIJA BOJADZIEVA ZA NEIZVRSUVANJE...

Ѓорѓи Спасов контра Шиповиќ, Српче и другите со контра му одговараат, на каде оди Центар?

Gjorgji Spasov пред 5 часа · Ohrid, Struga Municipality ·  Каменот од блиску доаѓа Шиповиќ го...

Дилавер Бојку-Леку и трговијата со бело робје

Убиството на овој балкански макро ме врати 15-тина години наназад и пред очи...

Идниот Градоначалник на Битола Горан Милевски-Подршка за отец Партение

Goran Milevski сподели објава на Чкембари Битола. Спонзорирано  ·  Поддршка и од...