Category: Живот

Ексклузивни фотографии од затворот „Идризово“: Во ќелија со влага и мувла спијат 16 осуденици

Откако „Фокус“ објави дека во македонските затвори, речиси се може да се...

10 годишната сага на гастербајтерското бизнис братско дуи Блажевски, им биле конфискувани 3 милиони евра, им биле уништени десетици бизниси, им било земено мито од над милион евра

САМО ПОРАДИ ОВА ИНТЕРВЈУ,  ГРУЕВЦИ ТРЕБА ДА ГНИЈАТ 100 ГОДИНИ ВО ЗАТВОР: 10...

Каде е проблемот? Се жалат немаат работа, а никој не се пријавува на оглас

„Кафе-бар, пекара, бутик…од Скопје имаат потреба од келнери и продавачи...

Скопје на 35 степени

Што се дешава во Гентерм Прилеп, сведочат читатели

Gradonacalnikot vo zaminuvanje gi iznapika 1000 dusi za 2 meseci vo edno pogonce i za da mu napraj mesto niv,ne brka nas starive rabotnici...

Чавков се лади на Левкада

Откако се саморазреши, Митко Чавков замина да се одмори во Грција. Со...

СЕКОЕ ЗНАЕЊЕ НОСИ ПАРИ: Ова е хоби со кое може да се потполни домашниот буџет

Секое знаење и вештина може да се продаде, да се претвори во пари и да му...

ЅИНГО ОД 10 ГОДИНИ РЕЖИМ НА ГРУЈО СТАНА МИЛИЈАРДЕР

ЅИНГО ОД 10 ГОДИНИ РЕЖИМ НА ГРУЈО СТАНА МИЛИЈАРДЕР: Добил и концесија за...

ФИЛИПЧЕ ПЕТРОВСКИ?! ЧУЛ ЛИ СИ ЗА МАРА БУНЕВА?!

Сашо Кокаланов: Едниот дедо ми е бугарски партизан, другиот ми е македонски партизан…а јас малце му го пушев на Керим турчинот