Search
среда 20 септември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

Мухи бе честито кола па да честиш нек пукнат душманите од Курир и ЛГБТ нели?

loading...

Мухамед Закири од СДСМ да се поднови со нов автомобил, но прашањето е како успеа да заштеди толку пари за толкав краток период, пишува албанскиот весник Газета Експрес.

loading...