Search
среда 20 септември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

Објавена лажна посмртница со Александар Вучиќ, Курир ли ја испечатил?

loading...

Објавена лажна посмртница со Александар Вучиќ

Посмртницата со ликот на Александар Вучиќ, која се појави на социјалните мрежи, е кулминација на кампањата, која трае речиси два месеци против претседателот на Србија, изјави денеска српскиот заменик-премиер и член на Претседателството на владеечката СНС, Зорана Михајловиќ.

“Таков голем степен на омраза што избран претседател на Србија се става на посмртница, не е виден досега во Србија. Јас не знам што би можела да биде намерата на авторот, освен да се обиде да го легализира насилството во општеството, и тоа во време кога како општество се уште се опоравуваме од бруталните убиства во центрите за социјална работа, чии жртви беа жени и деца “, предупреди Михајловиќ.

loading...