Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Овие брзи позајмици ала ФОРЦА маме ебат на македонскиот стандард

Зборував деновиве со еден млад човек магистер по право околу темата за овие брзи кредити што ни ги рекламира Игор Џамбазов Форца морца, ми вика пријателот, абе тоа е таква една далавера и дерење на народ што не си свесен. Да тоа се брзи пари за коцкари, ама склучувањето и договарањето по телефон е вака: ти праќаат да одобриш договор на 150 страници кој и онака никој не го чита само за да земе пари, а таму има многу скриени давачки и клаузули така да на земени 3000 денари за еден месец  ве лупаат да вратите 6000 денари инаку лесно со извршители крц ви ја блокираат трансакциската сметка и ви земаат од плата. Ама Македонче сиромаштија, кладилници, коцкари, заложни куќи и брзи кредити и тонеме тонеме, а влада нема сеуште спијте раат Емил Димитриев ве чува а Џамбазов ви дава брзи пари…

ОПШТИ УСЛОВИ

  • Возраст 18-70 години
  • Редовни приходи
  • Важечка лична карта
  • Мобилен телефон и емаил адреса
  • Сметка во банка

16640674_1172126169573776_346340744245994575_n

 

loading...