Search
вторник 22 мај 2018
  • :
  • :

Сè за убавина: Дара Бубамара за убавина ќе издвои 18 илјади евра!

Loading...

 daraburbamara

Дара планира да направи корекција на својот изглед, но овојпат не на своите добро познати атрибути туку на своите заби. И за тоа е спремна дебело да плати .

”Дара планира после празниците да отпатува за Цирих и да изврши корекција на нејзините заби односно да направи забни навлаки кој се нов метод и доста популарни последо време.За таа  интервенција таа ќе издвои 24 илјади франака што е околу 18 илјади евра. Сепак за Дара тоа не е претставува некаков проблем  и таа веднаш закажа термин.Каде што ќе добие нов лик на забите”.-изјави нејзин близок пријател.