Search
среда 21 март 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Шизофреник? Политико ем го фали Заев ем го фали најголемиот душман на Заев?

Loading...

Драг Саше ова сфати го како отворено писмо до тебе, ти како голем подржувач на Зоран Заев како што се фалиш самиот како тоа одеднаш го фалиш човекот кој го држи порталот Ексклузив,мк и е еден од најголемите плукачи на Заев се работи за Емил сопственикот на Неуромедика советник на ВМРО ДПМНЕ во Карпош? Рекет ли е во прашање драг Саше?

reketarstvo

neuromedika-23