Search
вторник 22 мај 2018
  • :
  • :

Трамп: Јас ќе бидам најголемиот креатор на нови работни места што го создал Бог

Loading...

Идниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја имаше својата прва прес конференција на која рече дека ќе биде најголемиот креатор  на нови работни места што било кога го создал Бог.

Трамп не верува дека  Путин стои зад приказните за компромитирачки материјали за него , бидејќи да имал нешто повеќе како за Хилари, тоа би го пуштил во јавност.

Додека е претседател, со компаниите на Трамп ќе раководат неговите синови, а тој вети дека нема да биде потпишан ниту еден нов договор за работа со некоја од компаниите.

donald-trump-535477