Search
недела 17 декември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

ВАКА СЕ САКА ДРЖАВАТА – ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: Купуваме 400 компјутери, 40 возила, мебел и облека за полицијата затоа што затековме ПУСТОШ ВО МВР!

(ВИДЕО) ПРЕС НА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ПО ПОВОД 100 ДЕНА МВР: Полицајците се оставени без нова опрема 10 години, МВР сега му служи на народот, криминалот бел ден нема да види во наредниот период!!!