Search
среда 20 септември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

Верче од Штип сака да се слика разголена

loading...

Верче Ѓорѓиева е девојка од Штип која од ноември 2011 година се занимава со фотомоделство.

Во слободно време Верче сака да чита книги, а омилени автори ѝ се Зигмунд Фројд и Николас Спаркс.

Порано тренирала одбојка, но бидејќи сега е доста активна во фотомоделството, нема толку слободно време да се посвети на овој спорт.

 

loading...