Search
вторник 22 мај 2018
  • :
  • :

(ВИДЕО) Директорката на „Сорос“: Груевски е опседнат со теории на заговoр и лаже

Loading...

Македонија

Во интервју за НОВА, директорката на Фондацијата Отворено општество, Фани Каранфилова Пановска  одговара на критиките кои поранешниот премиер Никола Груевски ги упати последователно во две големи интервјуа на сметка на оваа институција.

Интегралното интервју со госпоѓата Каранфилова Пановска ќе биде објавено на НОВА попладнево.

Во интервју за НОВА, директорката на Фондацијата Отворено општество, одговара на нападите на поранешниот премиер Никола Груевски изнесени во интервјуата во Република и Дневник.