Search
вторник 22 мај 2018
  • :
  • :

(ВИДЕО) ХОРОР ФИЛМ: Што може Сител да му направи на мозокот!

Loading...

Македонија

Хорор видео се шири на социјалните мрежи.

На фејсбук групата „Стоп за диктатурата“ креирана од поддржувачи и пушинели на режимот на Грујо, се појави видео со содржина која може само да ја создаде човек на кого мозокот му е испржен од куртон-пропагандата на „Сител“.

На видеот се гледа и потписот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, со што јасно се става до знаење дека станува збор за режимски кретени со застој во психичкиот развој од партијата на Грујо.