Search
четврток 21 јуни 2018
  • :
  • :

(ВИДЕО) ВЧЕРАШНИ НОВОСТИ ШТОТУКУ ЗАВРШИЈА ВО АМЕРИКА НА ТВИТЕР НА ШТЕТА НА ИМИЏОТ НА РУСИЈА!

Вчерашни Новости штотуку го наруши имиџот на Русија затоа што Американците не знаат дека се работи за комично шоу, па во еден скеч прелета кокошка во студиото на Вчерашни Новости и Американците мислат дека тоа е ненамерна грешка а не скеч на комичари:D

Депресито – Најновата песна на Фчерашни Новости! 🙂

Posted by Фчерашни Новости on Sonntag, 18. Juni 2017

 

loading...