Search
недела 25 февруари 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Виц за Филипче розевото чорапче од Кисела Вода

Loading...

Купија Филипче BMW и нормално качија некоју вмровку у  њега. Прашувала га вмровка како се вози авто и Филипче ву кажало:
-Л’сно е само даваш гас и оно иде.
-Леле па ја да му дам пи….ку овој ке полети израдувала се вмровка!!

Фотографија на Чорапчињата на несудениот градоначалник.
еве го вилипче розово чорапче ги собрал комшиите и им раскажува приказни за мали деца
и за крај  заљубениот вилипче