Search
среда 18 јули 2018
  • :
  • :

Жерновски Министер, Српче кандидат во Центар????

Заев за Општина Центар: “Во Општина Центар решивме да одиме со свој кандидат. Жерновски ќе ја повлече својата независна кандидатура и ќе биде дел од централната власт”.

А, бе, ќе се усреќите !

Јоци фб статус

Премиерот Зоран Заев во вечерашното интервју во „Отворено“ на Тв24 рече дека СДСМ ќе излезе со свој кандидат за градочаналник на општина Центар, додека Андреј Жерновски ќе ја повлече кандидатурата и ќе го поддржи кандидатот на СДСМ и ќе биде дел од СДСМ член на ЦО и ИО.

Кандидати се сега Дамјан Манчевски и Саша-Српче  да видиме утре што ќе донесе денот.

loading...