Search
вторник 22 мај 2018
  • :
  • :

Жито Леб вие сте дну дна, катастрофа

Loading...

Влегувам во Жито Леб си нарачуем бурек, а у меџувремену ми дрнда телефонот, се јавуем почињам со муабет и одеднаш една од продавачките ми се издерава да прекинам да зборам на телефон бидејќи она салдира каса…МОЛИИИИМ ? Нормално јас должна не и останав па и кажав три слатке речи…Во истата таа фирма само во друг дуќан ( кај влада ) се онесвестува жена, паѓа јас тука интервенирам, улетуе брза помош и една од продавачките вели : БИДЕЈЌИ СЕ ОСВЕСТИ ЖЕНАТА АЈ СЕГА ИСКАЧАЈТЕ НАДВОР, а женава уште лежи спружена додека медицинско лице и мери притисок…Дали ЖИТО ЛЕБ на оглас го бира персоналот или у секој дуќан мора да има по една ЛУДАЧА…М ? Ужасни сте…УЖАААС…КУЛТУРАТА ВИ Е ДНО ДНА !!!! ( чест на исклучоци има супер ликови што работат таму ) Zito Leb