Search
среда 20 септември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

Бакрачески им заби гол меѓу нозе на дпмнејците, договорен беше со Заев пред месец дена да ги поебе и ги поеба

loading...

И повторно Градоначалникот шутира 
Нови спортски терени во Економско училиште !

И повторно Градоначалникот шутира :)Нови спортски терени во Економско училиште !

Posted by Никола Бакрачески – градоначалник на Охрид on Dienstag, 5. September 2017

loading...