Search
сабота 21 октомври 2017
  • :
  • :

(ВИДЕО) ИСТРАЖУВАЧКА СТОРИЈА НА НОВА: Како Јолески и Груевски ги измамија жителите на Македонски Брод за фабрика за муниција и оружје која никогаш не се изгради

loading...

Погледнете како Јолески и Груевски ги измамија жителите на Македонски Брод за фабриката за муниција и оружје, направиле партиски листи од 200 луѓе за вработување во фабриката која остана само ливада на која пасат крави.

Линк до сторијата овде.

loading...
Loading...
loading...